top of page

ZWEMVAKANTIE MET BORSTCRAWLCURSUS.NL

Op zoek naar de ultieme sportieve vakantie waar je ook nog eens jouw zwemtechniek kunt verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met deze vakantie bieden wij jou de perfecte combinatie van sport en ontspanning. Op deze manier kun je niet alleen genieten van de prachtige omgeving, maar ook werken aan jouw borstcrawltechniek onder professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Onze vakanties zijn volledig verzorgd, zodat jij je volledig kunt focussen op het behalen van jouw sportieve doelen en het genieten van jouw welverdiende vakantie. Onze instructeurs en coaches helpen je graag op weg en zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw sportieve vakantie haalt.

Vakantie &
Borstcrawlcursus

8 lessen
Professionele trainers
Alle niveau's
poollloret.jpeg

Onze combinatiereis is wellicht iets voor jou! Tijdens deze vakantie ben je actief bezig én leer je of werk je aan het verbeteren van de borstcrawl.

Gedurende deze reis krijg je 8 lessen onder leiding van onze ervaren trainer. De opbouw van de lessen is hetzelfde als onze reguliere cursus in Nederland, zodat je de techniek stap voor stap onder de knie krijgt en je zwemvaardigheden verbetert. En het mooie is: dit alles vindt plaats in het prachtige Lloret de Mar of Alicante.

Je kan alleen*, met vrienden of met je familie deelnemen aan deze zwemvakantie. Als je met vrienden, familie of je partner op vakantie gaat en zij geen interesse hebben in de borstcrawlcursus is dat geen probleem! Zij kunnen namelijk genieten van andere sportieve activiteiten of even relaxen. Buiten de cursus om kan je namelijk andere sportieve activiteiten doen, genieten van het strand, winkelen in het centrum of deelnemen aan excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Kortom, onze combinatiereis biedt een perfecte mix van sport en ontspanning, waarbij je werkt aan je vaardigheden en tegelijkertijd kunt genieten van al het moois dat de kustplaats te bieden heeft.

 

*Er geldt een meerprijs wanneer je alleen deelneemt aan de zwemvakantie.

Bij Mijn Sportvakantie en Borstcrawlcursus.nl hechten we veel waarde aan kwaliteit en comfort tijdens jouw vakantie. Daarom werken we samen met prachtige Hotels met vier sterren in zowel Lloret de Mar en Alicante.

Dit viersterrenhotel biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over alle benodigde faciliteiten. De hotels hebben daarnaast meerdere zwembaden, waar je na een dag vol sportieve activiteiten heerlijk kunt ontspannen.

Ook qua eten zit je helemaal goed. De hotels beschikken over meerdere restaurants. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten uit de lokale en internationale keuken.

Lees hier meer over onze locaties. 

Lloret de Mar
& Alicante

In het kort

 • Luxe accommodaties met 24-uur receptie

 • Samen met vrienden/familie op de kamer

 • Meerprijs wanneer je alleen boekt

 • Inclusief ontbijt en avondeten

 • Kinderen tot 1 jaar gratis, tot 14 jaar 10% korting op de 'Zonder Borstcrawlcursus' prijs

 • Borstcrawlcursus met top trainers

  • Voor degene die deze optie kiezen

  • 8 lessen

  • Les 1 start op de dag na de reisdag

  • Maximaal 24 deelnemers

  • Trainer/zwemmer-verhouding van 1:12

  • Minimale leeftijd is 18 jaar\

 • Geniet van de zon in een heerlijke kustplaats\

 • Exclusief vlucht & vervoer

Aanbod

Locatie
Van
Tot
Lloret de Mar
14-07-2024
20-07-2024
Alicante
04-08-2024
10-08-2024

Kosten

Type
Kosten Lloret
Kosten Alicante
Volwassene Met Borstcrawlcursus
€995,--
€1195,--
Volwassene Zonder Borstcrawlcursus
€885,--
€1095,--
Meerprijs volwassene alleen
€300,--
€350,--
Kinderen tot 14 jaar
€796,50
€985,50
Kinderen onder 1 jaar
€0,--
€0,--
Vereniging
Particulier
Onze locaties

ONZE LOCATIES

ONZE LOCATIES

Lloret de Mar

piscina-centre-esportiu-lloret--16-.jpeg

Alicante

Piscina_Montemar_Reloj.jpeg

Vragen? Neem contact met ons op!

Algemene voorwaarden

NL:

EN:

bottom of page