Amber Reijm

Geeft training in Blinkerd, Wilgenring en Hofbad. Geeft ook open water trainingen

Ik ben al vanaf jongs af aan actief binnen de zwem wereld en heb van mijn  grootste passie mijn werk gemaakt als zwem trainer. Ik houd mij nu bezig  met de talentenontwikkeling in zowel Den Haag als Rotterdam.  Het leukste aan borstcrawl cursus geven vind ik dat er iedere week progressie zichtbaar is en mensen hierna meer dan één baantje borstcrawl kunnen zwemmen. Ik hoop iedere les mijn passie en enthousiasme over te dragen  aan de cursisten. 

Gaetane Demyttenaere

Geeft training in Hofbad

Mijn passie voor zwemmen is begonnen in Amerika waar ik voor het eerst 
was begonnen aan wedstrijdzwemmen. Ondertussen train ik al voor meer dan 
10 jaar. Mijn focus is de laatste paar jaren vooral gaan liggen bij het 
lange afstand borstcrawl zwemmen. Ik hoop mijn persoonlijker ervaring 
hiervan over te kunnen brengen

Daphne Lankhorst

Geeft training in Keerpunt

Bijna afgestudeerd als Docent Lichamelijke opvoeding aan de Haagse hoge school. Vroeger begonnen met 
synchroonzwemmen en daarna over gestapt naar het wedstrijdzwemmen. Al snel training gaan geven aan de junioren en later ook de jeugd. Door mijn opleiding veel ervaren met het aanleren van bewegingen aan zowel 
kinderen als volwassenen. Het training geven maakt het zo leuk omdat je met mensen werkt die een doel hebben en daarvoor willen werken. Een 
bijdrage daaraan geven is een grote meerwaarde voor mij. 

Maritzka van der Linden

Geeft training in de Schilp

Mijn naam is Maritzka van der linden, na een topsportcarierre met meerdere Europese en Nederlandse titels mocht ik uitkomen voor Nederland op diverse grote zwemwedstrijden, waaronder de Olympische Spelen. Ik ben op dit moment met meerdere taken in de zwemsport  regio Zuid- Holland actief, zoals jeugdtrainingen bij The Hague Swimming en in het zwemonderwijs. Ik deel dan ook graag mijn passie en ervaringen van het zwemmen met ieder.

Floor de Kievit

Geeft training in Hofbad

Ik ben Floor de Kievit en ik doe al 11 jaar aan wedstrijdzwemmen. Ik ben sinds kort begonnen met het lesgeven aan kinderen die de overstap maken van het leszwemmen naar het wedstrijdzwemmen en het geven van de borstcrawlcursus. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. 

Iona van der Toorn

Geeft training in het Hofbad

Ik ben Iona van der Toorn en heb veel aan wedstrijdzwemmen gedaan. Ik train nu nog soms. Op het moment geef ik training aan de minioren (6-12 jaar) en aan de kinderen die net met wedstrijdzwemmen beginnen. Het mooie aan training geven vind ik het samenwerken met mensen en het kunnen bijdragen aan de vooruitgang van de vaardigheden van de zwemmer.

Krijn de Kievit

Geeft training in Keerpunt en Hofbad

Ik heb zelf altijd op hoog niveau wedstrijd gezwommen en train nu nog soms. Een jaar geleden ben ik begonnen met zwemles geven bij de Hofspetters in Den Haag en ben ik ook gaan training geven bij The Hague Swimming. Nu ben ik coach van zes kinderen in mijn groep. Ik vind training geven vooral leuk omdat ik mensen ergens beter in kan maken. Ik vind het altijd leuk om te zien hoeveel progressie mensen kunnen maken in een relatief korte tijd.

Lennart Kruizinga

Geeft training in Haren

Al sinds ik me kan herinneren actief in de  zwemwereld. Momenteel gestopt met zwemmen op hoog niveau om mij te focussen op mijn studie. Grenzen verleggen is mijn passie en ik hoop zwemmers hier ook mee te kunnen helpen. 

Stijn Lafontaine

Geeft training in de Blinkerd en het Hofbad

Ik ben Stijn Lafontaine. Ik ben een wedstrijdzwemmer en ik doe dit al jaren. Ik ben ook student en studeer werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Ik heb door het wedstrijdzwemmen veel ervaring met de borstcrawl en de andere slagen die ik graag met de cursisten deel. Ik vind het leuk om iedereen te helpen een zo goed mogelijke borstcrawl aan te leren.

Jelmer Lankhorst

Geeft training in Hofbad, Keerpunt en Forum Kwadraat

Ik ben nog actief als wedstrijdzwemmer met als hoogtepunt tot nu toe 3 voudig Nederlands kampioen met de estafetteploeg. Tegenwoordig ben ik naast het zelf trainen ook training gaan geven aan de minioren (6-12 jaar). Dit omdat ik het leuk vind om me eigen ervaringen te delen met hun en ik heb graag wil helpen met het behalen van hun sportieven doelen. Het mooie aan zwemmen vind ik dat je na elke training merkt dat je weer een stukje beter bent geworden.

Harm Rozenga

Geeft training in Hofbad

Ik ben ruim 10 jaar als trainer aan de badrand te vinden, waarvan de laatste 6 jaar fulltime. Zo heb ik onder andere 2 jaar in Dubai gewerkt als zwemtrainer. Momenteel train talenten in de leeftijdsgroep 8 tot 15 jaar.

Talentontwikkeling binnen het zwemmen is mijn passie, techniektrainingen mijn specialiteit.

Jonne Schaafsma

Geeft training in Hofbad

Ik ben Jonne Schaafsma, ik zwem al jaren op een hoog niveau met onder andere Nederlandse titels, een Nederlands record en was tot voor kort lid van de nationale ploeg.
Via de borstcrawlcursus hoop ik mijn passie voor zwemmen met jullie te delen.

Leon Tamerius

Geeft training in Rotterdam (Zwemcentrum, Overschie, Wilgenring en West. Geeft ook open water trainingen

Waar gMijn naam is Leon Tamerius en begon als Wedstrijdzwemmer in de 70's.
Heb gezwommen bij de Zwemclubs ZPB in Barendrecht en Schotejil in Middelharnis.
Naast zelf Trainen was ik ook Zwemtrainer en Zwemcoach en doe dit nog steeds.
Tegenwoordig geef ik naast de Trainingen in de Zwembaden deze ook in het Open Water.

Toby van Wijngaarden

Geeft training in Forum Kwadraat

Wedstrijdzwemmen heb ik altijd met plezier en motivatie op nationaal niveau gedaan. Nu de prioriteit bij mijn studie ligt heb ik geen tijd meer om te trainen, maar mijn motivatie is er nog steeds. Daarom ben ik ook enthousiast om samen met jullie de verschillende technieken onder de knie te krijgen en zo jullie doelen gezamenlijk te behalen.

Lars Wouters

Verantwoordelijk voor technische invulling

Lars is full-time professioneel zwemtrainer en succesvol technisch directeur Racing Club Den Haag (nu The Hague Swimming). Diverse pupillen van Lars staan met regelmaat op het podium van Nationale en Internationale wedstrijden. Ook het begeleiden van volwassenen gaat hem goed af.

Ed de Kievit

Verantwoordelijk voor marketing, sales & financiën

Als eigen ondernemer verzorg ik voor (inter)nationale klanten trainingen op het vlak van leiderschap, verkoop en coaching. Daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar actief binnen de zwemsport in verschillende rollen. Met de borstcrawlcursus combineren we de vraag van volwassenen om meer begeleid te worden tijdens het zwemmen aan de ambitie van jonge zwemtrainers om van zwemtrainer hun beroep van te maken of er in ieder geval een groot deel van hun tijd mee bezig te kunnen zijn. Aan die ambitie en vraag draag ik graag bij met mijn kennis & ervaring.

Please reload